Wegvervoer Goederen deel I zaterdag 20 augustus 2022 Leusden

Planning voor de klassikale lessen


Laden Evenementen

De module Wegvervoer Goederen deel I op zaterdag 20 augustus 2022 in Leusden volgt u in één dag. Onze ervaren docenten leggen de theorie uit met veel praktische voorbeelden zo worden de leerdoelen direct concreet. Het is verstandig om aaneengesloten wegvervoer goederen deel II te volgen. De modules sluiten naadloos op elkaar aan.

RSVP

Tickets are not available as this evenement has passed.

Deel het met je netwerk!

 

Het Stappenplan

Met het stappenplan „van vakdiploma naar Eurovergunning“ kunt u eenvoudig de cursus plannen die is afgestemd op uw behoeftes.

 

Waar zijn onze leslocaties?

Onze hoofd-leslocatie voor het vakdiploma beroepsgoederenvervoer is in Montfoort bij Utrecht. De locatie is daarom makkelijk bereikbaar vanuit alle richtingen. De lessen op deze locatie gaan altijd door. Klik hier voor meer informatie over de locatie. Uiteraard staan we graag voor u klaar met persoonlijk advies. Vul daarvoor het contact formulier en wij bellen u zo snel mogelijk gratis en vrijblijvend terug.

 

Hoe kan ik mij inschrijven voor een lesdag of alle lesdagen inplannen?

In het bovenstaande schema zoekt u de lesdagen met bijhorende locatie op die u wilt volgen. Via de inschrijfmogelijkheid in de planning kunt u zich voorlopig inschrijven. Dit doet u voor iedere lesdag die u wilt volgen. Deelname staat definitief vast zodra de lessen zijn betaald via iDEAL in onze webwinkel of d.m.v een factuur.

Titel