Evenementen voor 12 november 2022 - 9 december 2022

Home/Evenementen/

Planning voor de klassikale lessen


Calculatie dag 2 op 4 juni 2022 Leusden

Vakdiplomanodig locatie Leusden Bedrijfsweg 5, Leusden, Utrecht

De module calculatie dag 2 op 4 juni 2022 in Leusden. Cursusduur: 3 Lesdagen Om aan lesdag 2 calculatie te kunnen deelnemen dient u de lesdag 1 gevolgd te hebben.

Gratis

Calculatie dag 3 op 11 juni 2022 Leusden

Vakdiplomanodig locatie Leusden Bedrijfsweg 5, Leusden, Utrecht

De module calculatie dag 3 op 11 juni 2022 in Leusden. Cursusduur: 3 Lesdagen. U moet lesdag 1 en 2  gevolgd hebben om aan lesdag 3 te kunnen deelnemen.

Gratis

Wegvervoer Goederen deel I zaterdag 20 augustus 2022 Leusden

Vakdiplomanodig locatie Leusden Bedrijfsweg 5, Leusden, Utrecht

De module Wegvervoer Goederen deel I op zaterdag 20 augustus 2022 in Leusden volgt u in één dag. Onze ervaren docenten leggen de theorie uit met veel praktische voorbeelden zo worden de leerdoelen direct concreet. Het is verstandig om aaneengesloten wegvervoer goederen deel II te volgen. De modules sluiten naadloos op elkaar aan.

RSVP Nu Gratis

Wegvervoer Goederen deel II zaterdag 27 augustus 2022 Leusden

Vakdiplomanodig locatie Leusden Bedrijfsweg 5, Leusden, Utrecht

De module Wegvervoer Goederen deel II op zaterdag 27 augustus 2022 in Leusden volgt u in één dag. Onze ervaren docenten leggen de theorie uit met veel praktische voorbeelden zo worden de leerdoelen direct concreet. Het is verstandig om eerst wegvervoer goederen deel I te volgen voordat u start met wegvervoer goederen deel II omdat [...]

RSVP Nu Gratis

 

Het Stappenplan

Met het stappenplan „van vakdiploma naar Eurovergunning“ kunt u eenvoudig de cursus plannen die is afgestemd op uw behoeftes.

 

Waar zijn onze leslocaties?

Onze hoofd-leslocatie voor het vakdiploma beroepsgoederenvervoer is in Montfoort bij Utrecht. De locatie is daarom makkelijk bereikbaar vanuit alle richtingen. De lessen op deze locatie gaan altijd door. Klik hier voor meer informatie over de locatie. Uiteraard staan we graag voor u klaar met persoonlijk advies. Vul daarvoor het contact formulier en wij bellen u zo snel mogelijk gratis en vrijblijvend terug.

 

Hoe kan ik mij inschrijven voor een lesdag of alle lesdagen inplannen?

In het bovenstaande schema zoekt u de lesdagen met bijhorende locatie op die u wilt volgen. Via de inschrijfmogelijkheid in de planning kunt u zich voorlopig inschrijven. Dit doet u voor iedere lesdag die u wilt volgen. Deelname staat definitief vast zodra de lessen zijn betaald via iDEAL in onze webwinkel of d.m.v een factuur.

Titel