Vervoert u pakketten of goederen voor één of meerdere opdrachtgevers in een voertuig met een laadvermogen van meer dan 500 kg ? Dan is dit beroepsgoederenvervoer en u moet dan volgens de Wet Wegvervoer Goederen in het bezit zijn van een Eurovergunning. Bij vakdiplomanodig.nl bent u aan het juiste adres voor het behalen van uw Vakdiploma Beroepsgoederenvervoer. ⁠⁠
⁠⁠
Vakdiplomanodig.nl maakt geslaagden blij met een welverdiend circulair T-shirt, zodat zij hun prestatie met iedereen kunnen delen. “Wij zijn trots op onze geslaagden, daarom krijgen zij dit mooie circulaire T-shirt cadeau in samenwerking met Van den IJssel Bedrijfskleding”, vertelt Renzo Verheul, eigenaar van vakdiplomanodig.nl. De geslaagden hebben ieder hun eigen motivatie: de een wil eigen rijder worden, de ander een transportbedrijf starten of overnemen. Allemaal hebben ze het vakdiploma beroepsgoederenvervoer nodig om een Eurovergunning aan te kunnen vragen. Vakdiplomanodig.nl begeleidt hen tijdens het hele traject.⁠⁠
⁠⁠
Leuk om te weten: op www.vakdiplomagehaald.nl krijgen alle geslaagden een plekje in de ‘hall of fame’. ⁠⁠
⁠⁠
Wilt u ook uw vakdiploma beroepsgoederenvervoer halen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op het team staat voor u klaar.

Samen werking van den IJssel Bedrijfskleding